Uncategorized

Brate Vuçiç, Rama dhe “Prekurori”

Admin
Editorial/ Nga Alfons Zeneli Sekretari i parë i komitetit qendror të parlamentit shqiptar, “prekuror” Gramoz Ruçi, po fuqizon të drejtën e tij për të kontrolluar fjalën e deputetëve. Dhe rasti më i mirë për ta zbatuar egërsisht rregulloren e tij është kur flet Berisha. Padyshim rregull duhet të këtë. Por......

Psikoterapistja: Mos i vrisni fëmijët!

Admin
Një tragjedi e heshtur që po ndodh tani, në shtëpitë tona dhe ka të bëjë me gjënë më të shtrenjtë që kemi: Fëmijët tanë. Nëpërmjet punës sime me qindra fëmijë dhe prindër si një ergoterapiste, kam parë këtë tragjedi duke u shpalosur përpara syve të mi. Fëmijët tanë janë në......