Politike

Basha bashkëbisedim me peshkatarët në Shëngjin

Admin
Kryetari i Partisë Demokratike zhvilloi një bashkëbisedim me peshkatarët në në Shëngjin. Ata rrëfyen se edhe në zonën ku ndodhej magazine e rrjetave Edi Ram po ndërton dhe të gjitha varkat nuk kanë vend ku të vendosin rrjetat. Gjithashtu, peshkatarët treguan se problematika kryesore e tyre në këtë moment është......

Basha: Ditën e parë kur shqiptarët të na besojnë me votë, do të ulim energjinë deri në 40%

Admin
Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha premtoi se do të ulë energjinë 30%-40% sapo qytetarët t’i besojnë me votë kësaj force politike. Basha: Edi Rama premtoi se do të ulë energjinë. Energjia është rritur 100%. Ne kemi një plan për të ulur çmimin e energjisë mes 30%-40% edhe për biznesin......

Juela Hamati e PD zgjidhet Presidente e Rrjetit Europian të të Rinjve për Demokraci, i mbështetur nga USAID

Admin
Hamati: Liria dhe demokracia nuk duhen marrë si të mirëqena. Për to duhet punuar çdo ditë! Partitë duhet të mbështesin të rinjtë në role të rëndësishme, t’i promovojnë në role ekzekutive dhe të ndalojnë rrjedhjen e trurit. NGA INTERVISTA E JUELA HAMATIT ME ZYRËN E USAID NË TIRANË. Juela Hamati,......