Maqedoni

Maqedonia e Veriut për herë të parë në Tiranë

ShijakTV
Kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev, i shoqëruar nga Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov, dhe zv.kryeministri për Çështje Evropiane sot do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Republikën e Shqipërisë. Në kuadër të vizitës zyrtare në Tiranë, janë paraparë takime në nivel delegacionesh dhe shtetërore. “Paradite, kryeministri Zoran Zaev......