Kosove

Bien eksportet, rriten me 60% importet ruse në Shqipëri

Admin
Importet ruse në vendin tonë janë rritur me 60% dhe ato kineze me afro 20% krahasuar me vitin 2017. Nga ana tjetër, sic raporton INSTAT, eksportet shqiptare kanë pësuar rënie të theksuar. Madje Shqipëria nuk ka arritur as të zëvendësojë mungesën e produkteve serbe në tregun e Kosovës, pas vendosjes......