Bota

BREXIT pa marrëveshje, pasojat më të rënda në ekonomi

Admin
Në një kohë që kanë mbetur më pak se 50 ditë për largimin e Britanisë nga Bashkimi Europian diksutimet dhe takimet mes palëve janë intensifikuar. Sot dy kryenegociatorët e Brexit Michel Barnier dhe Stephen Barklei janë takuar për bisedime në Bruksel.  Teksa tek britanikët gjithnjë e më tepër po rritet......

Ischinger: BE-ja është shëndosh e mirë

Admin
Në prag të fillimit të Konferenës së 55 të Sigurisë në Mynih, drejtuesi i saj Wolfgang Ischinger në intervistë për DW flet mbi sfidat për vitin 2019 dhe forcën integruese të BE-së. Politika botërore do të jetë këtë javë në fokus të Konferencës së Sigurisë në Mynih. Për të 55......