Aktualitet

Kryeministër, pa respekt dhe plot neveri për ju!

ShijakTV
Nga Flori Haçkaj Kryeminster, perfundimisht e vulose qe je nje funderrine ti bashke me ato qe ke perreth e bashke me zoterine qe hiqej sikur po luftonte kundra padrejtesive te qeverise, por qe nxitoi te dekretonte minister te rindertimin, ministrin me hajdut qe ka pasur ndonjehere ky vend…Ministrin qe njihet......