Video, ja si manipuloi KQZ shifrën e votuesve

ShijakTV
“KQZ ka manipuluar shifrën e votuesve në mbarë Republikën”, kështu dejkaroi ish deputeti i Partisë Demokratike, Oerd Bylykbashi, ndërsa vlerësoi se në zgjedhje kanë dalë vetëm 15 për qind e votuesve, ndërsa pjesa tjetër janë vota që janë futur në kuti nga komisionerë në KQZ, që kanë vepruar, sipas tij, me......

Tirana sërish pa energji elektrike, ja zonat…

ShijakTV
OSSHE njofton për të tjera ndërprerje energjie ditët në vazhdim në disa zona të Tiranës, duke paraqiur edhe një grafik të detajuar të orareve ku do të ketë ndërprerje. Prej disa kohësh qytetarët vuajnë nga mungesa e energjisë elektrike. Zonat pa energji elektrike janë: 5 korrik 09:00-15:00 rruga “Loni Ligori” pranë......

Financat e Shqipërisë në rrezik, ja shkaqet…

ShijakTV
Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) ka paralajmëruar sërish Shqipërinë për rreziqet që mund të përballet sektori publik. Jo vetëm ky por edhe borxhi do të rritet ndjeshëm e shkaktari për këtë është përdorimi i gjerë dhe pa kriter i PPP-VE. Kjo do të dëmtojë shpejt bilancin publik të Shqipërisë. Shqipëria përballet......

Kallëzim penal ndaj Denar Bibës dhe antarëve të KQZ-së, Bardhi: Kanë shkelur Kushtetutën

ShijakTV
Partia Demokratike ka vendosur të bëjë kallëzim penal ndaj anatarëve të KQZ të cilët ajo i akuzon për krim masiv electoral duke shpërdoruar detyrën.Sipas opozitës nënkryetari i këtij insitucioni, Denar Biba me urdhër të Ramës ka planifikuar skemë manipulimi për të rritur numrin e pjesëmarrësve në votimet e paligjshme dhe......