E fundit/ Paditet Gent Cakaj

ShijakTV
Shoqata Kombëtare e Gjyqtarëve ka paditur këtë të enjte qeverinë për heqjen e pasaportave diplomatike dhe kërkojnë rikthimin e tyre. Padia është dorëzuar sot në Gjykatën Administrative pas vendimit të dhënë ministri i Jashtëm në detyrë Gent Cakaj. Lujtojmë që,  Ministri i jashtëm,  Gent Cakaj bllokoi disa muaj më parë......

‘Bomba Zaev’ nuk ‘shpërtheu’ rastësisht!

ShijakTV
Në politikë asgjë nuk ndodh rastësisht. Njësoj si në skenat filmike e teatrale edhe në skenën politike veprojnë në harmoni regjisori, skenaristi, producenti, si dhe të gjithë aktorët politikë. Zaev u përzgjodh të aktrojë diçka interesante për publikun dhe për interesat gjeopolitike të caktuara. Ai nuk e kishte kritikuar hapur......