Frika ekstreme të bën të thuash budallallëqe

ShijakTV
Editorial nga Alfons Zeneli Farsa më qesharake e Ramës është reforma në drejtësi, Spak-u dhe Prokuroria në veçanti të përdorura si armë të ftohta kërcënuese ndaj opozitës. E gjithë batareja e deklaratave si nga ana e Ramës, poashtu dhe nga seria e papgallëve që i kanë mbetur, rreket të sugjestionojë......