Thirrje e Partisë Demokratike Vlorë: Të bashkohemi më 11 shkurt si një korpus i madh qëndrese!

albina hoxhaj
Partia Demokratike në Vlorë u ka bërë thirrje qytetarëve sot të bashkohen më 11 shkurt në Tiranë, në protestën ku e gjithë Shqipërisë do të jetë më këmbë kundër klikës autokrate dhe të zhytur në llumin e korrupsionit. Rezenbrik Serjani, Sekretari për Transparencën pranë kësaj dege të PD, renditi sot......