Igli Cara: Durrësi mundet dhe meriton të qeveriset me ndershmëri!

Kandidati i opozitës për bashkinë e Durrësit, Igli Cara vazhdon pa reshtur takimet me qytetarët për problemet por edhe mundësitë e jashtëzakonshme për zhvillim që ka qyteti port.

“Kudo që shkoj, në çdo takim me bashkëqytetarët ndjej nevojën dhe dëshirën për ndryshim. Durrësi mundet dhe meriton të qeveriset me ndershmëri dhe vizion në shërbim të qytetarëve. 14 maji bën ndryshimin me votën e lirë. Qyteti je ti!”, theksoi Cara.

%d bloggers like this: