PJESËMARRJE E LARTË NË ZGJEDHJET E PD, VOTIMI I HAPUR DERI NË ORËN 20:00

Procesi i votimit për kryetar të Partisë Demokratike është shtyrë deri në orën 20:00.

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale ka marrë këtë vendim pas pjesëmarrjes së lartë, për t’i lënë mundësinë çdo anëtari që të votojë për zgjedhjen e kreut të ri të PD.

Deri në orën 15:00 pjesëmarrja sipas qarqeve ka qenë në total 31 950

Njoftimi:                    

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale pranë Partisë Demokratike njofton se pas kërkesave të shumta të ardhura prej degëve, ka vendosur të shtyjë orarin e votimit deri në orën 20.00.

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale fton të gjithë anëtarët e PD të bëhen pjesë e procesit të votimit për zgjedhjen e Kryetarit të PDSH me parimin “një anëtar një votë”.

%d bloggers like this: