MBYLLET NUMËRIMI I VOTAVE NË DISA DEGË, KRYESON BINDSHËM BERISHA

Zgjedhjet për kreun e ri të Partisë Demokratike u mbyllën në orën 20:00 dhe ndërsa vijon procesi i numërimit në disa qendra, të tjerat e kanë nxjerrë tashmë fituesin.

Dhe pa shumë surpriza, ish-kryeministri Sali Berisha ka marrë shumicën dërrmuese të votave.

Më poshtë rezultatet në disa prej degëve:

Pogradec 

484 vota Sali Bersiha

32 vota Ibsen Eelzi

Skrapar 

91 vota Sali Berisha

3 vota Ibsen Elezi

Burrel

490 vota Sali Berisha

31 vota Ibsen Elezi

5 vota të pavelfshme

Klos

429 vota Sali Berisha

9 vota Ibsen Elezi

9 vota të pavlefshme

Lezhë

Sali Berisha 1057 vota

Ibsen Elezi 128 vota

3 vota te pavlefshme

Cërrik

337 vota Sali Berisha

14 vota Ibsen Elezi

6 vota të pa vlefshme

Dibër

754 votues

664 vota Sali Berisha

84 vota Ibsen Elezi

6 vota të pavlefshme

Gramsh

353 vota Berisha

17 vota Ibsen Elezi

2 vota të pavlefshme

Roskovec
Kanë votuar – 476
Ibsen Elezi – 39 vota

Të pavlefshme – 4 vota

 

 

%d bloggers like this: