Miller, zyrtari amerikan prangoset çuditshëm në Tiranë ditën e protestës së 8 janarit

Të shtunën, shtetasi amerikan, Marcel Miller, është ndaluar mga policia e Tiranës me pretekstin se ka qënë I pirë, ndonëse ai nuk po udhërtonte me mjetin e perdorimit, motoçiklete. Miller, i është rrëzuar mjeti për një moment, dhe patrulla e policisë, i është afruar duke i kërkuar të bëjë testin e alkolit. Forcat e komisiariatit nr 2 në Tiranë, e kanë shoqëruar për në qeli, dhe prej 3 ditësh e mban në këto mjedse, pa kryer asnjë veorim tjeter proceduria. Policia telefonon avokatin mbrojtës, duke kërkuar ndërmjetësim për të biseduar, dhe ende nuk kanë gjetur një zyrtar të policise, që të asistojë përkthimin në gjuhën  e huaj. Burime për shijak tv, bëjnë me dije se Miller është një zyrtar i Departamentit të Mbrojtjes, që gjendej përkohsisht, për qëllime turistike në Shqipëri. Interesimi I ambasadës amerikane, mund të përshpejtojë veprimet e policisë ndaj shtetasit amerikan, të braktisur në qeli

%d bloggers like this: