BERISHA NGA RRËSHENI: AS RAMIZ ALIA NUK E MORI DOT PENG OPOZITËN SIÇ RAMA E KA MARRË 31 VITE MË PAS

Lideri historik i demokratëve Sali Berisha , njëherësh nismëtar  i rithemelimit të PD, Sali Berisha po zhvillon “foltoren”  në Rrëshen,  me qytarët e Mirditës.  Temeprarurat disa gradë nën zero nuk i penguan demokratët mirditorë të presin me pjesëmarrje të lartë dhe entuziasëm liderin e tyre.  Në fjalën e tij Berisha  vuri në dukje  rëndësinë e kundërvënjes me cdo mjet ndaj regjimit neodiktatorial, i cili tejkalon për nga e keqja, edhe atë të Ramiz Alisë. “ Ramiz Alia, bëri gjithcka për tu përballur me opozitën e sapo lindur në atë kohë, por nuk e mori peng sic ndodh sot, kur Edi Rama ka marrë peng me afera korruptive  kreun e PD, të shkarkuar me 44 mijë vota të anëtarësisë”, tha Berisha.

%d bloggers like this: