Berisha: Basha i rrethuar nga vrasës e terroristë, garda e mori në mbrojtje në shkelje të ligjit!

Pasi dëshmoi për rreth 3 orë në prokurori lidhur me protestën e 8 janarit në selinsë blu, Llideri historik I demiokratëve Sali Berisha, akuzoi Bashën se ka qënë i shoqëruar nga bandat, trafikantë, vrasës e fondamentalistë, ndërsa e cilësoi atë simbol të pabesisë ekstreme politike. Sipas Berish, garda mori ne mbrojtje Vashen ne kundershtim me ligjin.

 

Ka prova të padiskutueshme që aty në seli ka pasur njerëz të armatosur. Aty kishte njerëz të armatosur.Momenti që dëshmon shkrirjen në një të Ramës me Bravën, është garda. Lulzim Brava, në kundërshtim me ligjet e vendit, mbrohet nga garda, sepse ai është i shkarkuar. Oficerët e gardës nuk mundet kurrë të qëndronin në mbrojtje të një njeriu që mbante afër, vrasës dhe banditë. Ata zbatojnë porositë e partisë. Një përfaqësues i gardës është i detyruar që të thotë se unë me vrasës dhe trafikantë nuk e mbroj këtë Pranimi nga garda i kriminelëve në rrethimin e dytë është krim shtetëror,” tha Berisha.

%d bloggers like this: