Safet Gjici, i dehur para kamerave: “As në Gjermani nuk është investuar sa në Kukës”/ Kërcënon me burg qytetarët që ndotin ambientin

Bashkia Kukës është ndër të parat qeveri lokale që i është bashkuar nismës së qeverisë qendrore, “ndërgjegjësimi qytetar për një mjedis më të pastër”. Kryebashkiaku Safet Gjici, gjatë një pronicmi për mediat, prej ku u bëri thirrje banorëve të Kukësit të mbajnë qytetin të pastër, tha se niveli i investimeve të bashkisë në këtë drejtim, ia kalon edhe Gjermanisë.
Më tej, Gjici foli për masa të ashpra penalizuese ndaj qytetarëve kundravajtëse, të cilëve u kujtoi edhe burgun. Aq i devotshëm është treguar Gjici në pëgjigje të thirrjes së kryeministrit Rama, për mbajtjen pastër të ambientit, sa që ishte i dyti kryetar bashkie, që nën shembullin e partizanit Erion Veliaj, veshi dorezat dhe doli të pastrojë vetë qytetin dhe rrethinat e tij.

 

%d bloggers like this: