Kuvendi me 11 Dhjetor/ Delegatët e Lushnjes, Divjakës, Dibrës, Bulqizës, Lezhës dhe Shijakut bëjnë publike firmat para medias

Shumica e demokratëve të Lushnjes, Divjakës, Diber, Bulqizës, Lezhës, e degës 13 në kryeqytet, mbështesin nismën “Foltorja” të liderit historik Sali Berisha dhe kanë shprehur vullnetin e tyre me firmë për mbledhjen e Kuvendit të jashtëzakonshme të 11 dhjetorit. Në Lushnje kanë firmosur 62 % e delegatëve, ndërsa në Divjakë 70 % e tyre.

Mbështetja është akoma edhe me e madhe në Kurbin, pasi 890 % e delegatëve kanë firmosur për mbajtjen e Kuvendit me 11 dhjetor, të vetmin legjitim që njohin.

Surprizë, mund të konsiderohet besimi që demokratët e Shijakut i kanë dhënë liderit historik, Sali Berisha, pasi 90% e tyre, kanë firmosur për Kuvendi Kombëtar të së shtunës, që pritet të sjellë zhvillime të jashtëzakonshme ne selinë blu

Edhe në Dibër e Bulqizë e Mat, kanë fiirmosur masivisht formularët, që i paraprijnë mbajtjes së Kuvendit të 11 dhjetorit. PO ashtu kanë firmosur edhe73 % e delegatëve të degës 13 në Tiranë

 

%d bloggers like this: