Kurti për zgjedhjet lokale: Poces për t’u marrë shembull në rajon/ Rezultati? Kujtoni ku ishte VV 10 vite më parë

Për Albin Kurtin si kryeministër, më me rëndësi se çdo rezultat zgjedhor, është mbajtja e procesit konform stadardeve europiane, çka u pa dhe pranua nga misionet e huaja të shumta që vëzhguan ecurinë e zgjedhjeve të djelën që lam pas në Kosovë. Pavarëisht pozocionimit aspak të mirë të partisë që drejton në këto zgjedhjeve, Albin Kurti nuk është zhgënjyer, madje e shikon si një mundësi të mirë për të bindur zgjedhësit për të mos çuar dëm atë çfarë ëhstë arritir në kaq pak kohë sa VV qeverisë vendin. Se pse nuk është i zhgënjyer me rezultatin në këtë raund të parë të zgjedhjeve, Kurti argumentoi: Kujtoni VV 10 vite më parë. Albin kurti tha se partia e tij është më e fortë se kurrë dhe se synon e do të angazhohet të fitojë në çdo komunë ky është në balotazh në raundin e dytë të zgjedhjeve.

 

 

%d bloggers like this: