Seanca e dytë plenare/ Betohen 140 deputetët e Kuvendit të Shqipërisë

Është zhvilluar ditën e sotme në orën 17:00 senaca plenare, ku kanë kryer betimin 140 deputetët e Kuvendit të Shqipërisë. Të pranishëm kanë qenë të gjithë deputetët e mandatuar në zgjedhjet e 25 prillit, të cilët kanë bërë betimin në parlament. Çeli sot punimet legjislatura e 10-të e Kuvendit të Shqipërisë. Seancën e parë plenare të saj e drejtoi Luljeta Bozo, deputetja më e vjetër në moshë e legjislaturës së re. Ne seancen e pare u zgjodh Sekretariati i Përkohshem, i cili do te kryej detyren deri ne zgjedhjen e Byrose se Kuvendit, si dhe Komisioni i Perkohshëm i Verifikimit te Mandateve.

%d bloggers like this: