Nga Basir Çollaku/ Udha e mbarë cingare Gramoz..

Nga Basir Çollaku

U fike vetë politikisht, po duhet të të kishte fikur drejtësia dhe e vërteta.
Vetëshpallja non grata është dëgjueshmëria e spastrimit.
Ruçi tërhiqet, sepse seriozisht duhet marrë nisja e mbylljes së tranzicionit, shoqëruar me ndëshkueshmërinë.
Pastaj faza e dytë dosjet e shumta, përballja me to, edhe për ty Gramoz e oborrin tënd e shokëve të tu. Sot duket se 2 prillli ka një mëkat më pak  përballë.
Merri shokët vartës punetorë e bashkëpunëtorë të sigurimit në çdo parti që janë. Majtas dhe djathtas. Në PS apo PD, kudoqofshin. Çoje qokën deri në fund Gramoz. Kjo do të quhej,  të  tjerat janë  broçkulla 3D.

%d bloggers like this: