Covid-19 dhe futbolli/ La Liga: Të shtunën nis stërvitja, kampionati rifillon më 7 qershor

Spanja po pergatitet, qe furbolli te rinis, pas nje nderprerje 2 mujore. Sipas asaj që raporon “Mundo Deportivo”, klubet e La Ligas po punojnë për rifillimin e stërvitjes, që mund të ndodhë që këtë të shtunë, më 2 maj. Pas takimit të sotëm të Komisionit, që u zhvillua nëpërmjet video-konferncës, janë vendosur disa pika për fillimin e kampionatit, që mund të ndodhë pas një muaji e gjysmë.

Plani i La Ligas, në pritje që të miratohet nga Ministria e Shëndetësisë ku ndodhet aktualisht për shqyrtim, parashukon rinisjen e stërvitjes në grupe të vogla pre jo më shumë sesa 8 lojtarësh, për t’u rikthyer pastaj në stërvitje ekipore të plotë më 18 maj. E gjithë kjo do të bënte të mundur rifillimin e kampionatit më 7 qershor.
%d bloggers like this: