Basir Çollaku: Dy inxhinierët, profesion dhe politikë me turne

Nga Basir Çollaku

Jane dy inxhinierë..
Njeri, Meçe, del me kobure çdo mengjes ne mbrojtje te komandantit dhe sqaron se termetin e beri PD, gjithnje super perfitues ne kohen e PD. Ky eshte dhe tregues se PD shpesh ben zgjedhje te burimeve njerezore allasoj..
Tjetra, Bozo, me e moderuar, pas suksesit profesional, ku fitoi me te drejte nje vleresim human, pjesen e dyte u kthye e fajeson qytetaret se kane ndertuar keq..Mos perto e nderuar fajeso gjithe pushtetaret, e çdo partie per mbikqyrjen e papergjegjshme..
sipas rradhes dhe peshes..
Mos e permendni Gjushin etj se behet keq Ai…
Ne te dyja rastet rendesi ka te mos merzitet Rama pa termetet shkojne e vijne..
PD-ne, aty e keni per ti hedhur fajin.

Lini Nje Koment