Rama shpërblen drejtuesen e Vettingut/ Bungo, VKM për pensionin më të lartë shtetëror

Ajo i bën Vettingun të tjerëve, kontrollon cdo monedhë të njerzve të drejtësisë, por paratë e saj dhe të familjes vetëm janë shumëfishuar nga kryeminsitri Rama. Bëhet fjala për Gerta Bungo, drejtuesen e Vettingut.Shijak Televizion rikthen dokumentin e  vitit 2014, ku dallohet se kryeminsistri Rama i ka dhënë një pension special, babait të Genta Bungos, kryetares së  Komisionit të pavarur të Kualifikimit.

 

Ndërkohë më herët mediat kanë publikuar të ardhurat e familjes së  Bungos e cila rezulton të ketë një llogari bankare me vlerën 10 mln lekë të reja. Në dokumente zyrtare ajo ka thënë se e ka kriijuar këtë shumë nga të ardhurat nder vite.

Në viin 2013, Genta Bungo ka ngritur zyrën përmbarimore, me  ortakëri, me 50 % të kapitalit. Në vitin 2017 ajo dha dorëheqjen si administratore dhe shiti pjesën e saj pasi u zgjodh nga parlamenti në postin ekomsionerës në postin e Pavarur të Kualifikimit.

Lini Nje Koment