EKSKLUZIVE/ Foto e vilës Hoxha, investimi i “Xibrakës” në Voskopojë 

Foto e mëposhtme është siguruar nga shijak Televizion dhe është vila e Bijve të ish udhëheqësit në Voskopojë.

Para 4 vitesh, në 14 janar 2015, nnë fshatin Xibrakë, u zbulua laboratori i përpunimit të drogave të forta, mes tyre edhe kokainë. Vepremtaria zhvillohej në ish rezervat e shtetit. Policia dhe Prokuroria e atëhershme e konsideroi aksionin për kapjen e grupit të trafikut të drogës si një shkatërrim të këtij rrjeti, pasi ishte sasia më e madhe e kokainës e zbuluar ndonjëherë në vend- 121 kg lëndë narkotike. Në grupin e tetë t1% arrestuarve, rezultoi edhe Ermal Hoxha, nipi i ish diktatorit Enver Hoxha. Trafiku u sinjalizua nga autoritetet gjermane por drejtësia shqiptare nxorri të pastër trafikantët e këtij laboratori, dhe ato sot janë të lirë. Investimi i Xibrakës shfaqet në këtë foto

 

 

 

 

Lini Nje Koment