Video/ Rrëfehen qytetarët, ja si u shantazhuam për të votuar

Banorët e Kllobçishtit në njesinë administrative Maqallar,  Bashkia Diber tre ditë para votimesh banorët shprehen qe kanë pasur presion nga militantët e partisë socialiste që u vinin tre here në ditë në shtëpi orar, pa orar  teksa i presionin të shkonin të votonin,  përndryshe do t’u heqim pensionin. ‘Ata persona qe trajtohen me ndihmë ekonomike do tua heqim ndihmëm ekonomike”, ky ka qënë shantazhi i bërë ndaj qytetarëve.
Presioni është  ushtruar deri aty sa qe dhe ata persona që ishin invalidë dhe të shtrirë në krevat u thonin, po nuk shkuat për të votuar me 30 qeshor do tju heqim pensionin e invaliditetit. Banorët shprehen që as në kohen e monizmit nuk është bërë ky presion kaq i hapur.
Shikoni videon me banorët e Dibrës.

 

%d bloggers like this: