Video live nga Teatri Kombëtar

Artistët tentojnë të hapin derën e godinës,por nuk lejohen nga efektivët, ndërkohë protestuesit nuk tërhiqen nga qëndresa dhe beteja e tyre.

%d bloggers like this: