Video/ Çfarë po ndodh në Teatrin Kombëtar? Qeveria ndërpret energjinë

Policia ka shkëputur energjinë e godinës së Teatrit Kombëtar. Ky është lajmi i fundit nga kjo gudinë ku qindra artistë aktivistë dhe qytetarë janë ngujuar në ambjentet e skenës së Teatrit. Gjithashtu mësohet  se janë parë forca të shumta speciale, të cilat janë organizuar prapa ish-hotel Dajtit në pritje të një ndërhyrje, nga momenti në moment.

Aktivistë të lëvizjes për mbrojtjen e Teatrit po ju bëjnë thirrje qytetarëve të kryeqytetit, që të bashkohen urgjentisht në mbrojtje të pronës publike dhe kauzës së tyre.

Lini Nje Koment