Ursula Von der Leyen në krye të PE-së/ Basha: Ja ndikimi për Shqipërinë në BE

Lideri i opozitës Basha ka uruar këtë të martë Ursula Von der Leyen, gruan e parë Presidente të Komisionit Europain. Ai e konsideron këtë si një lajm  i mirë pë BE-në dhe Shqipërinë!

“Urimet më të ngrohta për Presidenten e re të Komisionit Europian, Ursula Von der Leyen. Gruaja e parë në drejtimin e Komisionit të BE është një lidere me besim të fortë në erat thelbësore europiane të lirisë, demokracisë, sundimit të ligjit dhe dinjitetit individual. Një lajm i mirë për BE dhe Shqipërinë! “ shkruan Basha

Lini Nje Koment