Situata e nxehtë para TK, në mbështetje të tyre ish- deputetët e Partisë Demokratike

Në mbështetje të artistëve dhe qytetarëve të cilët të shumtë në numër ndodhen para Teatrit Kombëtar,ku prej mëngjesit të sotëm policia ka rrethuar godinën ndodhen në mbështetje ish-deputetët e Partisë Demokratike. Mbështetësit janë larguar nga hyrja kryesore, ndërkohë që situata vijon të jetë e nxehtë.

Herë pas herë janë artistët që promocionohen për mediat dhe I bëhënë thirrje qeverisë të largojë Policinë e Shtetit dhe të heqë dorë nga prishja e TK.

%d bloggers like this: