Qëllimi i errët i Ramës, Vasili: Blerja e arit, ndryshimi i ligjit i dënueshëm

Me një ndërhyrje të paprecedentë kryeministri urdhëroi që blerjen e arit te Shqiperisë ta kontrollonte vetëm ai. Në realacioin e ndryshimi të ligjit thuhet se kjo u bë me qëllim që blerjet te kryheshin me shpejt, pra te mos vonoheshin nga mbledhjet e qeverise dhe se hierarkia e akteve te tjera e kerkonte.Ky arsyetim nga nënkryetari i LSI-së Petrit Vasili u cilësua si absurd dhe me qëllime të errëta.

Ky ishte synimi i fundit i Ramës sipas Vasilit në momentet e fundit të pushtetit dhe u zgjodhën pikërisht këto kategori për shkak të vlerës së lartë që kishin.

Raportet e fundit ndërkombëtare kanë pasqyruar një klimë jo të favorshme të të bërit biznes në Shqipëri nga invesitorët e huaj .Kjo sipas Vasilit bëhet për të favorizuar klientët e tij, të cilët e detyrojnë kryeministrin të marrë vendime që fitimet të bien vetëm në xhepat e tyre.

Kështu u shpreh Petrit Vasili për mikrofinin ton ,ndërsa tha se politika e Edi Ramës shkakton një vakum të madh në ekonomi.

Posted by Shijak Televizion on Saturday, 13 July 2019

Lini Nje Koment