Nisin pëplasjet para TK, Policia heq dhe shtyn me forcë aktivistët

Situata është tensionuar para TK ku kanë nsiur edhe përpalsjet fizike si pasojë se afër godinës janë shtuar efektivët e policisë.Me thirrjet “Poshtë Dikatura” aktivistët po tentojnë të hyjnë në brendësi të godinës, ndërkohë efektivët janë duke i shtyrë dhe mos lejuar artistët ti afrohen ndërtesës.

%d bloggers like this: