Basha: Prishja e TK projekt për pastrimin e parave të drogës, në mbrojtje deri në fund

Drejtuesi i opozitës Lulzim Basha është shprehur se do ta mbështesë këtë kauzë deri në fund. Ai mbajti qëndrim të ashpër ndaj projektit për ndërtimin e Teatrit të ri, ndërsa shtoi se me atë projekt po pastrohen paratë e drogës.

“Ky është projekt grabitës, kriminal, po pastrohen paratë e drogës me një arkitekt të dënuar në Itali, është arkitekti i Edi Ramës. Kjo është një skemë mafioze për të pasurur Ramën dhe vjedhur shqiptarëve Teatrin. Këtu po pastrohen paratë e drogës”,-tha Basha.

%d bloggers like this: