Stakohet sërish automati, gjysma e Tiranës pa drita

Stakohet sërish automati, gjysma e Tiranës pa drita

OSHEE përmes një njoftimi ka paralajmëruar se do të ketë shkëptutje të  energjisë elektrike në disa zona të Tiranës në datat 13-14 qershor deri në orën 16:00, pra gjysmën e ditës banorët e kryeqytetit do të jenë pa energji. Lagjet dhe rrugët pa energji elektrike do të jenë si më poshtë:

Stakohet sërish automati, gjysma e Tiranës pa drita

Lini Nje Koment