Rezoluta në Kuvend/ Moses-Ones në Presidencë me Metën

Rezoluta në Kuvend/ Moses-Ones në Presidencë me Metën

E dërguara me punë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Leyla Moses-Ones po zhvillon një takim me Presidentin Ilir Meta.

Ky takim vjen në një kohë kur situata politike është e tensionuar dhe mazhoranca ka nis procedura për shkarkimin e presidentit.

Socialistët kërkojnë shkarkimin e Metës për shkak të shfuqizimit të dekretit të datës së zgjedhjeve të 30 qershorit.

Meta ka nisur konsultat me partitë politike të qendrës së djathtë për të përcaktuar datën e zgjedhjeve.

Lini Nje Koment