Një ditë para protestës, Basha në krah të banorëve të Unazës së Re

Një ditë para protestës, Basha në krah të banorëve të Unazës së Re

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ndodhet përkrah banorëve të Unazës së re, të cilët prej shumë kohësh dhe kërkojnë anulimin e projektit.

Partia Demokratike ka mbështetur banorët që në nisje të protestës për mbrojtjen e shtëpive. Banorët kanë protestuar çdo natë dhe kanë kërkuar që zëri i tyre të dëgjohet. Ata kërkuan dëmshpërblim për banesat e tyre me çmimin e tregut gjë që hodh poshtë nga pushteti lokal dhe qeveria.

Duke mos gjetur mbështetje ata protestojnë që në muajin tetor e deri më sot, pa u ndalur në asnjë moment qëndresën e tyre.

Lini Nje Koment