Ceremonia në Prishtinë, Veseli amortizon tensionin mes Ramës dhe Metës

Ceremonia në Prishtinë, Veseli amortizon tensionin mes Ramës dhe Metës

Presidenti Ilir Meta dhe kryeministri Edi Rama janë të pranishëm në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë, ku po zhvillohet ceremonia për festimin e 20-vjetorit të Çlirimit të Kosovës.

Beteja institucionale në Tiranë është reflektuar edhe në Prishtinë. Duke qenë në dijeni të këtij konflikti mikpritësit janë treguar të kujdesshëm duke u pozicionuar në vendet ulëse mes kryeministrit dhe presidentit. Kryetari i kuvendit të Kosovës Kadri Veseli, jo rastësisht është ulur mes kryeministrit Edi rama dhe presidentit Ilir Meta.

 

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/DILwdHLdgs4″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Lini Nje Koment