Video/ Ish deputeti i PS përplaset me bashkiakët e Veliajt

Policia Bashkiake nuk njeh kufij. Vendosja e gjobave pa kriter është një nga çeshtjet më shqetësuse të qytetarëve, e ardhur si pasojë e futjes në treg të parkingjeve në Tiranë, me vendim të Këshillit Bashkiak.  Një rast kontret, i vendosjes së gjobacve në mënyrë të padrejtë ndodhi sot në Muzeun Kombëtar, ku zhvillohej aktivvteti i organizuar nga  Instituti i Bashkimit për Integrim (CDI).  Mediat, të cilët ishin aty për të pasqyruar aktivitetën, më makinat e parkuara aty pranë, u ndeshën me presionet e vijueshme të policisë Bashkiake për tu larguar, në të kundërt do të vendoseshin gjoba. Ky fenomen, shqetësoi një prej të ftuarve në aktivetet, ish ministrine e financave Arben Malaj, I cili pati dhe jë debat me  policinë, duke I kërkuar  atyre të mos vendosin gjoba kundrejt mediave.

Shijak television, ju pasqyron një pjesë të debatit:

%d bloggers like this: