Ministrja Shahini trondit me fjalorin/ Mesazh studentëve:  Latë nam!

Ministrja Shahini trondit me fjalorin/ Mesazh studentëve: Latë nam!

Ndërkohë që studentët i vendosën ultimamtun Ministres së Arsimit për të kthyer përgjigje mbi kërkesat që publikun në revolotën  e së mërkurës.Kjo e fundit reagoi me ironi ndaj protestës duke e quajtur  trishtim edhe një cënim i rëndë i imazhit të Studentit.Ajo i quajti të rinjtë individë partiakë e rrëmbyen,ndërsa veprimet në shenjë revolte sfond dhune. Duke injoruar kërkesat e tyre Shahini lartëson Paktin për Universitetin, që sipas saj ka sjellë në jetën universitare.Për studentët Pakti ishte një dështim dhe mekanizëm për të shuar zërin e të rinjëve.Revoltën për arsim cilësor minisrja e quan shfaqje teatrale duke nënvlerësuar atë për të cilën është vendosur në ato pozicion.

Ministrja Shahini trondit me fjalorin/ Mesazh studentëve:  Latë nam!

Ministrja Shahini trondit me fjalorin/ Mesazh studentëve:  Latë nam!

 

 

Lini Nje Koment