Foto/ Protesta tmerron Ramën, Lleshi blindon kryeqytetin

Foto/ Protesta tmerron Ramën, Lleshi blindon kryeqytetin

Opozita zhvillon në orën 18:00 protestën e katërt mbarëkombëtare përpara kryeministrisë, ndërsa policia ka angazhuar 1500 efektivë, ka vendosur kamera siguria në çdo skaj ku pritet të zhvillohet protesta, do të mbikëqyrë protestën me dron, si dhe mes protestuesve janë infiltruar agjentë civilë.

Shtyllat janë lyer me graso, ndërsa është vendosur mbrojtësja te dera e jashtme e Kryeministrisë, por edhe rrethimi me gardh metalik. Po ashtu është bërë edhe bllokimi i qarkullimit në rrugën ‘Ismail Qemali’, ‘Ibrahim Rugova’ lidhje me bulevardin, ura e Lanës nga ministria e Brendshme deri tek Presidenca, aty ku do të ndalohet edhe parkimi i mjeteve.

Në fotot e mëposhtme të realizuara nga gazetarja e Shijak Televizion Marsida Çerma, ju mund të shikoni të gjitha masat që janë marrë për protestën e ditës së sotme.

Foto/ Protesta tmerron Ramën, Lleshi blindon kryeqytetin Foto/ Protesta tmerron Ramën, Lleshi blindon kryeqytetin

Foto/ Protesta tmerron Ramën, Lleshi blindon kryeqytetin

Foto/ Protesta tmerron Ramën, Lleshi blindon kryeqytetin

Foto/ Protesta tmerron Ramën, Lleshi blindon kryeqytetin

Foto/ Protesta tmerron Ramën, Lleshi blindon kryeqytetin

Foto/ Protesta tmerron Ramën, Lleshi blindon kryeqytetin

Foto/ Protesta tmerron Ramën, Lleshi blindon kryeqytetin

Foto/ Protesta tmerron Ramën, Lleshi blindon kryeqytetin

Foto/ Protesta tmerron Ramën, Lleshi blindon kryeqytetin

Foto/ Protesta tmerron Ramën, Lleshi blindon kryeqytetin

Foto/ Protesta tmerron Ramën, Lleshi blindon kryeqytetin

Foto/ Protesta tmerron Ramën, Lleshi blindon kryeqytetin

Foto/ Protesta tmerron Ramën, Lleshi blindon kryeqytetin

Foto/ Protesta tmerron Ramën, Lleshi blindon kryeqytetin

Foto/ Protesta tmerron Ramën, Lleshi blindon kryeqytetin

Foto/ Protesta tmerron Ramën, Lleshi blindon kryeqytetin

Lini Nje Koment