Dritan Zagani: Ku ka drogë dhe trafik ka gjithmonë një rilindas…

Dritan Zagani: Ku ka drogë dhe trafik ka gjithmonë një rilindas…

Dritan Zagani ka komentuar ngjarjet e fundit në Shqipëri dhe është ndalur te ludhjet e trafikantëve me eksponentë të Partisë Socialiste.

Zagani shkruan se në Itali Ëngjëll Agaçi avokat i shumë trafikantëve shqiptarë të dënuar për trafik narkotikësh, në Shqipëri funksionar i lartë i shtetit (flitet edhe si krahu majtë i KM,se i djathtë ështe Fugsi vogës).

Më tej, vijon Zagani, në Shqipëri një drejtues rilindas (E.Bushi) me detyrë në një pikë strategjike si aeroporti, na del se paska qenë avokat i trafikantit Riformato dhe avionit të tij që përdorej për trafik droge.

“Tani më thoni ju o njerëz, pse gjithmonë ku ka drogë dhe trafik ka gjithmonë një
rilindas të madh që është avokat i djallit… pse të gjithë këta avokatë të djallit janë lidhjet e ngushta të liderit narkodashës rilindas!?!?!?”, përfundon me këtë pyetje argumentin e tij, Dritan Zagani.

Lini Nje Koment