Rrjeti social më i ri që po konkuron Instagramin

Aplikacioni Kinez i videove të shkurtra Tik Tok është shkarkuar rreth 80 milion herë në Shtetet e Bashkuara, dhe afërsisht 800 milion herë në të gjithë botën. Këto shifra përjashtojnë përdoruesit e Android në Kinë.

Përdoruesit shpërndajnë video të shkurtra të tyre duke gatuar, kërcyer, lëvizur buzët, ose duke larë dhëmbët. Videot, të cilat ofrojnë muzikë në sfond, mund të shpejtohen, ngadalësohen, ose të editohen me filtra.

Ashtu si Instagrami, përdoruesit mund të ndjekin të tjerët dhe të pëlqejnë ose komentojnë videot. Videot gjithashtu mund të ripostohen në platforma të tjera, si Twitter dhe Instagram.

%d bloggers like this: