Përse PD vendosi të protestojë në orën 18:00?

Përse PD vendosi të protestojë në orën 18:00?

Partia Demokratike ka përcaktuar datën 13 prill për të zhvilluar protestën mbarë kombëtare. Ajo çka bie në sy, është ora 18:00 e zhvillimit të tubimit përpara kryemijistrisë. Përse kjo zgjedhje dhe cila do të jetë skema e organizimit të kësaj proteste? A po planifikon PD ndonjë skemë të ngjashme me “çadrën” e disa kohëve më parë?

Deri tani të gjitha protestat janë zhvilluar paradite çka u ka dhënë mundësinë të gjithë qytetarëve nga rreth të marrin pjesë gjë që vihet në pikëpyetje në protestën e radhës për shkak të orës.

Skenaret e deritanishme nisën me rrethimin e kryeministrisë më tej marshimet në rrugët e kryeqytetit për dorëzimin e mandateve e kështu me radhë.

Lini Nje Koment