Mbrojtja e Teatrit/ Kapexhiu: Rama ik!

Mbrojtja e Teatrit/ Kapexhiu: Rama ik!

“Nëse Rama do të largohej, do të largoheshin të gjithë rreziqet nga vendi”, kështu u shpreh Bujar Kapexhiu në fjalën e tij në tryezën për mbrojtjen e teatrit.   

“Në mëndjen e çdo qytetari sot duhet të ekzistojë vetëm një slogan. Dhe unë do ta shpjegoj me krijimin tim të fundit që ka dalë në gazetë. Ndodhia është në Elbasan, dy qytetarë një burrë e një grua që mbajnë tepsitë me ballokume dhe mes të dyve është Edi Rama që i shikon i çuditur sepse mes ballokumeve ata të dy kanë nga një tabelë Rama ik. Nëse të gjithë qytetarët që shesin ballokume në rrugën e gjatë të Elbasanit do të kishin Rama ik do të ishte shumë filmike”, shprehet Kapexhiu 

Duhet të ekzistojë Nëse ikën, ikën dhe rreziku për gjithcka. Nëse të gjithë brenda vetes tonë të shohim Rama ik! Ikën rreziku ikin të gjitha dhe nuk prishet asgjë vetëm ndërtohet”

Lini Nje Koment