Harta e Shqipërisë etnike, ëndrra e të rinjve

Harta e Shqipërisë etnike vijon të jetë ëndrra e shqiptarëve. Disa përpiqen ta bëjnë këtë “realitet” të paktën përmes veprimeve simbolike.

Një grup të rinjsh, të veshur me fanellën kuq e zi dhe me shqiponjën dy krenare kanë formuar hartën e Shqipërisë etnike, ndërsa në dritën e hënës, kjo hartë rrezaton shkëlqimin i cili ngjall shumë emocione.

%d bloggers like this: