Elisa e Skënderbeut merr në mbrojtje prokurorinë!

Elisa e Skënderbeut merr në mbrojtje prokurorinë!

Nga Belind Këlliçi

Zonja 5 milionë euro e doganave ose Elisa e Skënderbeut paska marrë në mbrojtje sot prokurorinë, fill pas nisjes së hetimeve në fakt për vjedhjen e 550 mln lekëve sëbashku me burrin dhe vëllain e saj në tendera publike. Elisës i takon tamam kjo mbrojtje sepse me një prokurori të pakapur nga Skënderbeu i saj, Elisa sot do ishte në burg për abuzimet miliona euroshe. Por tik-tak, tik-tak, ora po vjen që të japësh llogari për çdo qindarkë dhe të kthesh tek qytetarët çdo lekë që u ke marrë me aferat e tua korruptive.

Lini Nje Koment