Basha me artistët, takimi live në SHBA

Basha me artistët, takimi live në SHBA

Partia Demokratike organizon sot një takim me teatrin në Hotel Tirana.  Drejtëpërsëdrejti, këtë event e pasqyron edhe media amerikane Zëri i Amerikës.  Lideri Demokrat, Lulzim Basha ne bashkepunim me Aleancen ne Mbrojtje te Teatrit, organizon takimin: Arti në mbrojtje të Demokracisë dhe Interesit Publik, me pjesëmarrjen e figurave te njohura te artit dhe kultures.  Ky takim ka ngjallur interesin e medias prestigjoze VOA, e cila transmenton live  gjithçka. Takimi mbahet në Hotel Tirana, Salla Balsha.

Basha me artistët, takimi live në SHBA

Basha me artistët, takimi live në SHBABasha me artistët, takimi live në SHBA

Aleanca per Teatrin dhe Partia Demokratike zhvillojne nje takim: Arti ne mbrojtje te demokracise dhe interesit publik.

Posted by VOA – Zëri i Amerikës on Thursday, 14 March 2019

Lini Nje Koment