VIDEO/ Unaza e re, kronikë në median italiane

Kronika e Televizionit prestigjioz Italian, jehonë protestës së Unazës së Re.

Tashmë s’ka mbetur media ndërkombëtare që nuk po mbështet qytetarët dhe që nuk po denoncon këtë megaferë korruptive të mbushur me bakshishe 20 milion euroshe dhe narkotrafikant me projekte 60 milion euro.

%d bloggers like this: