VIDEO/ Protesta u mbyll me himnin e flamurit

Lideri demokrat e mbylli protestën e opozitës përpara selisë së partisë Demokratike ku dhe mbajti një fjalim për qytetarët e pranishëm në këtë protestë.

Pasi hapi dyert e selisë dhe i ftoi të gjithë brenda në një kohë që institucionet shtetërore u rrethuan me tela me gjemba dhe forca të shumta policie, Basha këndoi himnin e flamurit me qytetarët.

%d bloggers like this: