VIDEO/ Cili ishte roli i policisë në protestën e 16 shkurtit?

Nëse i shikoni me vëmendje videot e publikuara nga qytetarët  në protestën e 16 shkurtit aq më të paqartë do jeni dhe nuk  do e kuptoni dot se cili ishte roli i policisë të vendosur përpara kryeministrisë.

Shikoni videon e mëposhtme:

%d bloggers like this: